PARTICULIERE ADMINISTRATIE

De rommella met een berg geopende en ongeopende papieren. Wel weg, niet weg.. Ik bewaar het toch maar even, je weet maar nooit wanneer ik het nodig heb... JA NU!! euh waar lag het ook al weer.. jaaropgaaf, diploma.. afrekening, polis.. ik kan het niet vinden hoor.. ik bel wel ff.. wat is het nummmer ? zoek ff op internet voor me.. Ja hier is het ..nog 4 wachtenden voor me.. O hallo, mijn polisblad heeft u daar een kopie van en kunt u het naar me mailen ? Ja? ooo mijn klantnummer? euh jaaa daar bel ik juist voor...

Herkenbaar?

Stop de inhoud van je rommella in tas (Lidl -tas maakt zeker niet uit ;) of neem je hele la mee. Ik zorg dat je een overzichtelijke administratie hebt in een map én op een USB- stick. Zo heb je altijd alles bij de hand voor je belastingaangifte, als je een financiële aanvraag wilt doen voor bijvoorbeeld hypotheek of lening of als je gewoon "even" iets nodig hebt of moet mailen.

BEDRIJFSADMINISTRATIE

Droom, idee, bedrijfsplan, financiering rond! Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, beginnen maar! Je droom is werkelijkheid geworden: je bent ondernemer, eindelijk die leuke lunchroom of bijvoorbeeld als ZZP-er in de bouw. Al snel loop je er tegen aan dat ondernemer meer is dan nadenken over de inhoud en de vormgeving van je lunchkaart. Of dat je door je vele bouwopdrachten je administratie laat versloffen. Bonnetjes bewaren ? Aangifte? Km-standen bij houden? Personeel? Offerte of factuur maken ? Klanten nabellen die nog niet betaald hebben ? Het vervelende is dat je al deze werkzaamheden zelf ook wel kunt doen, maar ze niet leuk vindt of er niet aan toekomt. Doorgaans kosten accountants veel geld omdat ze ook deze werkzaamheden doen tegen een hoog uurtarief. Dat maakt juist weer dat je langer wacht om ze voor "alles" in te schakelen. En je weet het al... de hoop van papieren op je bureau stapelen zich juist op. huh.. morgen even, ik heb nu echt geen tijd...maarja vroegah zeiden we al; "morgen, dan is het bier gratis." Zijn mensen wel dronken van geworden, nooit rijk.

Dus?
Geen zin in de administratie? Wil je blijven doen wat je leuk vindt en goed in bent, precies waarom je die lunchroom bent begonnen of voor jezelf bent gaan werken als ZZP-er? Of misschien toch te lang gewacht met de administratie over te dragen? De berg te groot geworden op je bureau? Aangifte niet gedaan en voorlopige aanslag gekregen ? Belastingschulden en ook andere betalingsachterstanden komen veel voor bij ondernemers. Het vervelende is dat je zelf ook wel weet dat het enige wat je kunt doen is werken en geld verdienen om je schulden af te betalen. Of failliet gaan, maar dan wordt je droom echt een nachtmerrie.

Ik help je graag bij het in kaart brengen van je schuldenpositie, regelingen te treffen. Maar ook om je debiteurenlijst inzichtelijk te maken en te zorgen dat je debiteuren je factuur gaan betalen.

Samen kijken we wat ik voor je kan doen, opdat je droom geen nachtmerrie wordt.

Dus: gooi je spullen in een tas, schoenendoos of wat dan ook en kom langs. Maak ik er een mooie administratie van, die je zo kan inleveren bij je eigen boekhouder. Nog geen boekhouder of er aan toe om over te stappen? Sluit via mij een combi- abonnement af en kies voor VAST EN ZEKER. Administratie en boekhouden voor een vaste lage prijs!

Of?

Bent u ook hoofdsponsor van de sportschool, maar gaat u liever uiteten van het abonnementsgeld (en doet u nu beiden :)? Benieuwd of het aantrekkelijk is om over te stappen naar een andere verzekeraar, energieleverancier of iets dergelijks? Denkt u dat u wellicht in aanmerking voor kwijtschelding, toeslagen of wilt u deze juist stopzetten? Betaald u liever een onterechte bekeuring liever dan het schrijven van een bezwaarschrift?

Al deze administratieve handelingen doe ik graag voor u tegen het tarief dat we samen afspreken na een intakegesprek.

PAGINA'S

CONTACT

Home

Administratie

Arbeid

Financiën

Referenties

Contact

Telefoon:

Adres:

E-mail:

06 406 802 45

Buitentuinen 2

2551 VZ Den Haag

info@saldosolutions.nl

GEMAAKT DOOR NIECEETEE