ARBEIDSBEMIDDELING VOOR ONDERNEMERS

Goed personeel is lastig om te vinden, te krijgen en te behouden. Het kost tijd en die tijd hebben de meeste ondernemers juist nodig om te ondernemen in hun eigen onderneming. Om deze cirkel te doorbreken, ga ik graag op zoek naar díe ene werknemer die u zoekt. Heeft u een openstaande vacature ? Of zelfs er nog niet aan toegekomen om de vacature op te stellen ? Dan kom ik graag bij u langs om de wens en de behoefte op te nemen, om vervolgens een vacature uit te zetten in mijn netwerk. Ik zoek voor u de kandidaat, heb een voorgesprek en stel de kandidaat aan uw voor. Is er een klik bij de eerste indruk, dan kunt u verder zelf de gesprekken voeren en afspraken maken. Daar bent u uiteindelijk ondernemer voor. In deze dienst werk ik samen met AWP Uitzendbureau. Zo kan ik u op maat een verloningsysteem aanbieden waarvan het uiteindelijke doel een vast dienstverband van een topwerknemer die echt bij uw bedrijf past.

ARBEIDSBEMIDDELING VOOR PARTICULIEREN

Hartelijk dank voor je sollicitatie. Helaas sluit jouw profiel niet aan op de wensen van onze opdrachtgevers. Op korte termijn hebben we geen interessante vacatures voor je, maar we hebben wel jouw gegevens opgenomen in ons bestand. Helaas hebben wij geen mogelijkheid, die aansluit bij uw profiel. We moeten u helaas berichten dat we andere kandidaten voor een oriënterend gesprek hebben uitgenodigd. Reden voor dit besluit is dat deze kandidaten beter passen in het functieprofiel. Omdat wij een groot aantal reacties ontvingen op onze vacature, zullen wij alleen de kandidaten uitnodigen welke het meest voldoen aan de door ons gestelde eisen. Met uw goedvinden houden wij uw gegevens een half jaar in portefeuille en zullen wij contact met u opnemen indien er een passende vacature ontstaat. Wij danken u voor de door u genomen moeite te reageren op onze oproep en wensen u veel succes toe bij eventuele andere sollicitaties.

Afwijzingen zat?

Moedeloos en geen energie meer om enthousiast te blijven solliciteren ? Wil je gewoon werken n weet je niet meer wat je moet doen, schrijven of hoe je een vacature vindt waar je wél een keer uitgenodigd wordt?

Kom langs, ik help je met zoeken, schrijven van cv en motivatiebrief, sollicitatiegesprek, maar vooral met het vinden van die baan. Je wordt ingeschreven bij AWP Uitzendbureau met als doel om bij de juiste match met een bedrijf zo snel mogelijk een vast dienstverband te realiseren. Je best doen en de baan behouden, moet je zelf doen...

PAGINA'S

CONTACT

Home

Administratie

Arbeid

Financiën

Referenties

Contact

Telefoon:

Adres:

E-mail:

06 406 802 45

Buitentuinen 2

2551 VZ Den Haag

info@saldosolutions.nl

GEMAAKT DOOR NIECEETEE