Soms ben je in een positie gekomen waar je zelf niet zo 1,2,3 zelf uitkomt. Ook al is de stap nog zo klein, het lukt niet om de eerste stap naar de telefoon te maken om het bedrijf te bellen aan wie je nog iets moet betalen. Vaak wordt het kleine bedrag en daarmee ook de eerste stap groter. En helaas komt van het één het ander... Why? Voor mij is het niet belangrijk... Het is gewoon zo...

Of?

Ben je in een positie waar in je dat vervelende onderbuik gevoel hebt? Of ken je iemand die er niet meer uitkomt? Weet je diep van binnen wel dat je iéts moet doen en weet je eigenlijk ook wel wat, maar je durft niet, het lukt niet of komt het er niet van?

Neem contact op met me op.

Zonder oordeel luister ik naar je verhaal en doe ik wat er moet gebeuren om de problemen niet groter te maken. Ook al kan je het zelf heel goed. Ik doe dit op een dusdanige manier die je op elk moment dat je denkt, "hee ik kan en wil dit zelf weer doen", over kunt nemen.

Dus!

Wanneer je niet in bovenstaande positie zit en ook niet wilt komen, maar gewoon benieuwd bent waar je geld eigenlijk blijft. Ik maak inzichtelijk wat je inkomsten en uitgaven zijn. Ik lever je dit aan op een usb stick en je kunt dit schema zelf elke maand bijwerken. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en heb je geen "dure maand" meer. Je kan er daarnaast voor kiezen om je eigen budgetten te beheren op basis van dit overzicht, maar ook om het te laten doen. Up to you, kies wat bij je past en wat voor je werkt.

PAGINA'S

CONTACT

Home

Administratie

Arbeid

Financiën

Referenties

Contact

Telefoon:

Adres:

E-mail:

06 406 802 45

Buitentuinen 2

2551 VZ Den Haag

info@saldosolutions.nl

GEMAAKT DOOR NIECEETEE